ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

انصارالله یمن: پایگاهی که آمریکا امروز هدف قرار داد از کار افتاده بود

انصارالله یمن: پایگاهی که آمریکا امروز هدف قرار داد از کار افتاده بود نائب‌رئیس هیأت اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که پاسخ به حملات اخیر علیه صنعاء نزدیک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نصرالدین عامر، نائب‌رئیس هیأت اطلاع‌رسانی جنبش انصارالله یمن خاطرنشان کرد پایگاهی که ارتش آمریکا آن را هدف قرار داد از کار افتاده بود و نیرو‌های ارتش یمن حضور آمریکایی‌ها در منطقه را غیرقانونی تلقی می‌کنند.

براساس گزارش الجزیره، نصرالدین عامر تاکید کرد بر این اساس، هدف قرار دادن تجهیزات جنگی آمریکایی در منطقه برای نیرو‌های ارتش یمن اقدامی مشروع است.

وی در ادامه افزود، نیرو‌های ارتش یمن به آمریکایی‌ها اجازه حمله به این کشور را نخواهند داد. پاسخ به حملات اخیر علیه صنعاء نزدیک است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که پس از حملات بامداد جمعه آمریکا و انگلیس به اهدافی در چهار استان یمن، سنتکام بامداد امروز (شنبه) از حمله دیگری به یک مقر راداری در صنعاء خبر داد.

ارتش‌های آمریکا و انگلیس بامداد جمعه چندین حمله هوایی را به نقاط مختلف یمن در چهار استان از جمله صنعا، الحدیده، تعز و ذمار انجام دادند.

پنتاگون اعلام کرد که آمریکا و متحدانش در این حمله به یمن حدود ۳۰ نقطه را با بیش از ۱۵۰ موشک هدف قرار دادند.

در این راستا، وزارت امور خارجه لبنان در بیانیه‌ای با ابراز نگرانی از تشدید تنش اخیر در دریای سرخ و حملات به اراضی یمن، هشدار داد که عدم رسیدگی به دلایل واقعی این تشدید تنش و متوقف نکردن همه‌جانبه و فوری این تنش‌ها، منجر به گسترش دامنه تجاوز و جنگ اسرائیل به غزه و گسترش دایره درگیری به کل منطقه می‌شود.

این حمله پس از آن صورت گرفت که در پی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد تمامی کشتی‌هایی را که به نحوی به رژیم صهیونیستی مرتبط هستند، در دریای سرخ هدف قرار خواهد داد و این کار تا توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در غزه ادامه دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار